Klusdag Beleeftuin groot succes

De realisatie van de Beleeftuin startte op zaterdag 9 maart. We riepen zoveel mogelijk buren op om deze dag vanaf 09.30 uur te helpen. En wauw, wat een topdag! Maar liefst 40 buren kwamen naar de klusdag om te helpen! Ook ruim 15 kids hielpen mee! ‌
E‌r was genoeg te doen: Uithalen en op pallets stapelen van rubber tegels, uithalen en op pallets stapelen van betontegels, uithalen en met de kruiwagen op een hoop rijden van straatklinkers, demonteren van de speeltoestellen die worden afgevoerd, demonteren van de hekwerken die weg moeten.
We dachten hier ook wel de hele ochend en middag mee bezig te zijn. Maar dankzij de inspanning en samenwerking van alle buren konden we om 13.00 uur stoppen. Drie grote containers zijn er gevuld met tegels en klinkers, alle rubberen tegels zijn verwijderen, de hekken gedemonteerd en de toestellen uit elkaar gehaald. Meer dan wat we samen hebben gedaan konden we ook niet doen. We sloten de klusdag af met een broodje en een borreletje. 
‌Mooie dag, saamhorigheid en nieuwe buren leren kennen. Super!
Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: