Avond4daagse vanuit de Boatex. 
‌Wie loopt er mee? 

Beste Buurtbewoners,
De scholen in de Schooten hebben dit jaar collectief besloten niet mee te lopen met de avondvierdaagse. Met een paar enthousiaste moeders hebben we het idee om vanuit de Boatex mee te doen met de 5 km. We hebben een kinderrijke buurt, dus wie weet zijn er meer ouders die het leuk vinden om aan te sluiten met je kind(eren). De avondvierdaagse wordt dit jaar gelopen van 30 mei tot 2 juni.
Zin om mee te lopen?
Geef je dan uiterlijk zondag 22 mei op door onderstaande punten op te schrijven en in een envelop bij Saskia Braveboer op Saturnus 51 in te leveren. Zij verzorgt dan de inschrijving voor de hele groep.
⁃ Noteer de namen van de lopers.
⁃ Noteer ook een mobiel telefoonnummer zodat we een groepsapp kunnen aanmaken voor de verdere informatie en afspreekplek.
⁃ Noteer per loper of je wel of geen herinnering/medaille wilt ontvangen na afloop
⁃ Wil je wel een herinnering, geef dan aan voor de hoeveelste keer je mee loopt
⁃ Doe per wandelaar geld in een envelop: mét herinnering betaal je €6, zonder herinnering betaal je €2,50 per persoon

Voor alle duidelijkheid: iedereen loopt op zijn eigen verantwoordelijkheid, daarom hebben kinderen die zich opgeven een eigen begeleider nodig.
Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: