Boatex Burendag op zondag 23 september bij Fort Westoever

Op zondag 23 september vieren wij van 16.00 tot 19.00 uur Nationale Burendag. Dit vindt wederom plaats bij onze ”buren” van Fort Westoever. Dave en zijn team beiden een fantastisch Amerikaans buffet aan, waarbij diverse Amerikaanse gerechten bereid worden. Uiteraard staat gezelligheid hoog in het vaandel en daarom hebben we niemand minder dan ”buurman” Danny Janssen kunnen strikken om de muzikale omlijsting te verzorgen. Ook aan de kinderen is gedacht, want we hebben een springkussen en een stormbaan! We gaan uit van prachtig weer, maar ook bij regen maken we er een feest van en verhuizen we naar binnen!

‌De projectgroep Beleeftuin Pluto organiseert deze middag nog een loterij met leuke prijzen. Alle kinderen doen deze avond erg hun best om hier zoveel mogelijk lootjes voor te verkopen!

‌‌Aanmelden voor de Boatex Burendag kan tot en met 17 september 2018!
‌Alle buurtbewoners hebben een aanmeldstrookje in de brievenbus gehad. Mocht je die kwijt zijn kan je ons even een mailje sturen via contact, dan zorgen we dat je die nogmaals krijgt. 

We rekenen op een hele gezellige Boatex burendag en zien u graag zondag 23 september bij Fort Westoever! Heeft u een boot, kom dan met de boot en neem uw buren mee ;-) Bij Fort Westoever kunt u prima aanmeren! 
Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: