Burendag in de Beleeftuin

HELAAS IS BURENDAG AFGELAST IN VERBAND MET DE SLECHTE WEERSOMSTANDIGHEDEN
UPDATE: De weersvoorspelling ziet er helaas niet heel rooskleurig uit voor aankomende zaterdag... Regen, wind en koud. Dat zijn niet echt de ideale omstandigheden om in de Beleeftuin lekker met elkaar te kletsen. We vinden het heel jammer dat Burendag niet door gaat. We hadden bijna 70 aanmeldingen, inclusief kids, dus het beloofde een gezellige ochtend te worden.

‌Dit jaar vieren we een burendag kleinschalig. We hebben de foodcaravan van Leuk! Eten en Drinken besteld en iedereen die in de Boatex woont kan op zaterdag 26 september tussen 10.00 en 12.00 uur een lekker bakkie koffie of thee komen halen. En natuurlijk een overheerlijk taartje van Leuk! erbij. Voor de kinderen is er uiteraard limonade.

‌Coronamaatregelen
In de Beleeftuin zetten we grote statafels neer, zodat we de 1,5 meter kunnen waarborgen. 
Aanmelden‌ verplicht
Vanwege de taartjes die Leuk! zelf allemaal gaat maken willen we graag weten wie er langs komt tijdens Burendag. Daarom graag voor 20 september aanmelden via info@boatexdenhelder.nl. Ook als er kinderen meekomen

‌We hopen vele buurtbewoners te ontmoeten tijdens een lekker bakkie en een taartje. Kort, maar LEUK!
Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: