‌Donatie voor kleinschalige buurtactiviteiten

NIEUWS!!! Beste buurtbewoners uit de Boatex. We hebben van drie ouders uit de Pluto te horen gekregen dat zij in de zomervakantie een straatfeest willen organiseren voor de kinderen van Pluto & Jupiter. Dit vinden wij zo'n leuk initiatief dat wij hier een kleine bijdrage aan doneren. Omdat er vanwege corona vele activiteiten niet door zijn gegaan en grote groepen ook nog niet bij elkaar kunnen komen, omarmen wij dit soort kleinschalige initiatieven.

🥳DUS.... wil jij in de zomervakantie ook voor jouw straat in de Boatex iets leuks organiseren? Voor de kinderen of voor alle buren jong en oud? Dien dan je aanvraag bij ons in via info@boatexdenhelder.nl en wij beoordelen of de activiteit een donatie krijgt. Voorwaarden zijn dat het echt een buurtactiviteit voor de straat (of straten) is, geen alcoholische versnaperingen van worden betaald en er rekening wordt gehouden met de dan geldende coronamaatregelen. Het is je eigen verantwoordelijkheid, dus check ook even de regels van de gemeente Den Helder.
Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: