Een gezellige burendag!

Wat hebben we een gezellige burendag gehad zondag 23 september! Buiten regende het pijpenstelen, maar binnen bij Fort Westoever was het lekker warm en gezellig. Buurman Danny Jansen was onze DJ voor de middag, voor de kinderen was er een aparte speelruimte met rodeo, ballenbak, tafelvoetbal en muziek. 

Beleeftuin loterij
‌Diverse ondernemers hadden mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de Beleeftuin Loterij die we tijdens burendag hebben georganiseerd. Klimvallei, Dekamarkt, Drogisterij Verberne, Intertoys, Combi, Costa Esmeralda, Dijkshoorn visspecialiteiten, Sharon Visser, 's Heeren Loo, Hout in de Kop, Black&Blue, Peter van Aalst en Interprint: Ontzettend bedankt dat jullie prijzen beschikbaar hebben gesteld voor de Beleeftuin Loterij!  
‌De loterij was een groot succes. De kinderen verkochten maar liefst 600 lootjes en hebben maar liefst € 500, - opgehaald, dat allemaal ten goede komt aan de Beleeftuin. Een super prestatie van ze!   
Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: