Gemeente Den Helder 
‌ondersteunt Beleeftuin

‌We hebben weer fantastisch nieuws: Gemeente Den Helder heeft een bedrag van € 25.000, - toegezegd voor de Beleeftuin! Daar worden we toch zooooooooooo blij van! De geldmeter staat hierbij meteen op 44%. Die overige 56% gaan we ook binnen halen! ‌Gemeente Den Helder bedankt in het vertrouwen. We gaan er een super mooie Beleeftuin van maken!

‌Omdat het voor het eerst is dat de buurt het initiatief neemt om een speeltuin aan te pakken en hier een ontmoetingsplek van te maken en dan ook nog met veel groenvoorzieningen heeft de Gemeente een projectgroep samengesteld die ons ondersteunt bij dit hele buurtinitiatief. Wij zijn een pilot om te kijken hoe dit gaat en of dit ook voor andere wijken gedaan kan worden. De Gemeente is een sparringpartner voor ons op vlak van duurzaamheid, veiligheid, beheer en technische zaken. En daarnaast ondersteunt de gemeente ons nu ook nog financieel! 
Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: