Hulp gevraagd voor 
‌klusdag Beleeftuin 
‌zaterdag 9 maart

BELEEFTUIN PLUTO GAAT ER KOMEN!
De projectgroep heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten! Het volledige bedrag dat nodig is om te speeltuin om te toveren is gerealiseerd! We gaan dus starten! Super trots zijn we op dit resultaat. Let wel op dat vanaf maandag 4 maart de speeltuin is afgesloten en de kinderen twee maanden, tot en met 10 mei, niet in de speeltuin kunnen spelen.

HULP NODIG TIJDENS KLUSDAG
‌De realisatie van de Beleeftuin start op zaterdag 9 maart. We trappen af met een klusdag en roepen zoveel mogelijk buren op om deze dag van 09.30 tot 14.40 uur te helpen. Wij zorgen voor koffie/thee wat lekkers en een broodje tussen de middag. Er is genoeg te doen deze ochtend/middag: Uithalen en op pallets stapelen van rubber tegels, uithalen en op pallets stapelen van betontegels, uithalen en met de kruiwagen op een hoop rijden van straatklinkers, demonteren van de speeltoestellen die worden afgevoerd, demonteren van de hekwerken die weg moeten. Kinderen kunnen ook meehelpen met hun eigen kruiwagentje of met kinderschepjes. 

WIL JE HELPEN?
‌Meld je aan via info@boatexdenhelder.nl in verband met de catering.
Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: