Neptune Energy steunt Beleeftuin Pluto

‌Goede contacten met de buurt vinden ze bij Neptune Energy van groot belang. Daarom doneert het bedrijf een bedrag van maar liefst € 2.500 voor de ontwikkeling van Beleeftuin Pluto! En daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Iets doen voor de gemeenschap
‌Ton de Vries, Supply Chain Manager bij Neptune Energy, is een warm pleitbezorger voor het buurtinitiatief van de wijkvereniging Boatex: “Dit is een prachtige kans om als bedrijf iets te doen voor de gemeenschap waarvan we deel uitmaken. Het geeft voldoening om een bijdrage te mogen leveren aan het speelplezier van de kinderen in de buurt! We kijken uit naar een mooi ingerichte Beleeftuin.”

Einddoel een stap dichterbij
Cyril Kraak: "We hebben een rotsvast vertrouwen in de goede afloop van het initiatief voor de Beleeftuin: Zo’n mooi bedrag van Neptune Energy brengt het einddoel een flinke stap dichterbij. Bovendien ondernemen we de komende weken nog allerlei activiteiten om geld in te zamelen. Het komt goed!” 
‌‌Neptune Energy is een onafhankelijke, internationale producent van olie en gas. In Nederland zijn ze de grootste offshore gasproducent en bouwen ze verder aan een halve eeuw ervaring. Zij hebben al 43 jaar een logistiek centrum aan de Industrieweg die grenst aan onze wijk Boatex. In 1991 hebben ze aan diezelfde straat ook een kantoor gevestigd. Hun andere kantoor in Nederland staat in Zoetermeer.

‌Neptune Energy produceert olie en gas op de Noordzee, in Noord-Afrika en Zuidoost-Azië. Goed nabuurschap maakt deel uit van hun internationale beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibility). Zij beschouwen integriteit, verantwoordelijkheid, teamwerk en excellente zorg voor gezondheid, veiligheid en milieu, als kernwaarden voor onze bedrijfsactiviteiten. Zie ook hun website: www.neptuneenergy.com 
Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: