Paasfestijn 12 april 2020
‌‌AFEGLAST I.V.M. CORONACRISIS


De Paashaas komt weer naar de Boatex!

Zondag 12 april verzamelen alle kinderen om 11.00 uur bij het Snookercecntrum, waar de Paashaas op ze wacht. De kinderen mogen op de fiets, skelter, step komen en die mogen ze op hun mooist versieren. Want de Paashaas deelt een leuke prijs uit aan het kind met het mooist versierde voertuig!

‌ Vanaf 11 uur vertrekt de stoet door de wijk achter de Paashaas aan naar de Beleeftuin. Daar heeft de Paashaas 10 gouden eieren verstopt! Als alle 10 eieren gevonden zijn krijgen alle kinderen wat lekkers van de Paashaas en de kinderen die het gouden ei hebben gevonden krijgen nog een extra prijsje!

‌Voor alle papa's en mama's, opa's en oma's, ooms en tantes staat Bom Dia bij de speeltuin met heerlijke koffie en thee!  

‌Dus kom allemaal zondag 12 april met een mooi versierde fiets of iets anders naar het Snookercentrum, doe mee met de Paasoptocht en de zoektocht naar de gouden eieren in de Beleeftuin!

Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: