Projectgroep Beleeftuin Pluto 
‌maakt keuze voor ontwerp

De projectgroep Beleeftuin Pluto heeft haar keuze gemaakt met dank aan de input van veel kinderen, buurtbewoners en de Gemeente. Ze gaan in zee met Hoek Hoveniers. 
Dinsdag 22 maart kwamen de projectgroepBeleeftuin Pluto en de Gemeente bij elkaar om de ontwerpen voor de speeltuin Pluto die door drie bedrijven werden gepitcht te beoordelen. En dat wordt moeilijk! Daarom horen ze ook graag wat jullie ervan vinden! Zaterdag 31 maart namen ze tijdens het Paasfestijn Boatex de drie ontwerpen mee, zodatbuurtbewoners ze konden bekijken en vertellen wat ze aanspreekt! Er kwamen 60 kinderen dus de projectgroep heeft genoeg input gekregen van alle aanwezigen. 

‌De Gemeente heeft ook naar de drie ontwerpen gekeken en feedback gegeven. Alle input heeft de projectgroep meegenomen in hun keuze en unaniem besloten om in zee te gaan met Hoek Hoverniers. 

‌De komende maanden staan in het teken van geld inzamelen. Als in oktober 60% van de benodigde € 75.000, - binnen is, gaan ze met Hoek om tafel om tot een definitief ontwerp te komen. Ook hierbij wordt de mening van de buurt gevraagd.

‌Wordt vervolgd...
Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: