Mooi bedrag opgehaald met 
‌de Rabobank Clubkas Campagne

De afgelopen maanden is de projectgroep bezig geweest om de leden van Rabobank Kop van Noord-Holland te bereiken om op hen te stemmen tijdens de Clubkas Campagne. 
‌En met het resultaat zijn we heel erg blij!
Zaterdag 9 juni vond de finaledag van de Rabobank Clubkas Campagne voor alle clubs in de gemeente Den Helder plaats in de KeyKeg zaal van de Kampanje. Namens de projectgroep/Wijkvereniging waren Mirjam Lakeman en haar kinderen en Gré de Vries aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen.

‌Het was een spannende middag want we werden pas laat op het podium geroepen. We zaten bij de laatste 15! Uiteindelijk mochten we de cheque openmaken en tot onze grote verrassing stond daar het mooie bedrag op van € 533,26. Dit bedrag is bestemd voor het Beleeftuin Pluto. 

Iedereen die heeft gestemd op Wijkvereniging Boatex, heel erg bedankt!!! En wij zijn heel blij dat de Rabobank dit mogelijk heeft gemaakt. Weer een stapje dichter bij ons doel!
Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: