Stadskwekerij De Groene Stek

Om de hoek bij onze wijk kan je kruiden, groenten en plantjes kopen. De winkel is elke dag geopend van 09.00 – 15.00 uur. Betaling is contant of per Tikkie. 
‌Als je meer wilt weten over het aanbod en de prijzen, stuur dan een mailtje naar info@degroenestek.nl. Je wordt dan op de hoogte gehouden van het aanbod van dat moment. 

‌Van maandag tot en met vrijdag kun je per e-mail een bestelling plaatsen. De bestellingen zijn af te halen van maandag tot en met donderdag tussen 8 tot 9 uur, op woensdag tussen 4 en 7 uur. Op zaterdag kan de bestelling van 11 tot 17 uur worden opgehaald in de brouwerij. Voor vragen kan je altijd bellen naar 06-57748829.

Een leuke bezigheid voor de vakantie: op woensdagmiddag kunnen ouders/opa’s/oma’s met de kinderen/kleinkinderen groenten plukken. Hiervoor moet wel telefonisch een afspraak worden gemaakt.

‌NIEUWS: Zondag 14 maart 2021 komt Stadskewerkij de Groene Stek om 15.00 uur op televisie bij SBS6 bij het programma Holland van boven.
Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: