‌Buurtrommelmarkt zondagop 22 april

Zondag 22 april organiseren wij in de Boatex een grote rommelmarkt. In de wijk zijn verschillende plekken waar je met jouw spullen kan zitten/staan. Dat kan op je eigen erf, in de speeltuinen Pluto en Mercurius, bij het Planetenveld, het parkeerterrein bij de haven of op de parkeerplaatsen van de woontorens, behalve die van de Grote Beer (de hoogste/middelste toren).
Weetjes
‌* De start van de rommelmarkt is om 11.00 en het duurt tot 15.00 uur. Je bepaalt zelf wanneer je begint met opbouwen.
* Elke verkoper dient na afloop zijn/haar spullen weer mee te nemen en de straat / het grasveld schoon achter te laten.
* Overgebleven koopwaar niet in de ondergrondse containers gooien. De Kringloopwinkel is maandags weer open!
* Zorg dat de openbare weg vrij blijft.
* De wijkvereniging heeft Café Bom Dia ingehuurd die heerlijke koffie en thee schenkt voor slechts € 1,00. Cafe Bom Dia staat deze dag bij de ingang van Jupiter (schuin tegenover de brievenbus). De opbrengsten hiervan komen ten goede aan de Beleeftuin Pluto.

‌Kom gezellig naar onze eerste buurtrommelmarkt!
Beleeftuin Pluto is een burgerinitiatief van 7 ouders uit de wijk die de speeltuin Pluto willen aanpakken. Hier is +/- 75.000, - voor nodig om dit te realiseren. Daarom zijn er meerdere activiteiten rondom de rommelmarkt bedacht om geld in te zamelen. Kinderen verkopen frisdrank en andere lekkernijen en er is een grabbeljurk.  Wil je zelf niet zitten maar heb je nog knappe spullen om te verkopen, dan kan je die doneren aan de werkgroep Beleeftuin . Mits het mooi weer is, kan je deze spullen zondagochtend voor 11 uur brengen bij Pluto 219.

Communicatie
Via Facebook@BoatexDenHelder en persberichten hebben we de straatrommelmarkt onder de aandacht gebracht in Den Helder dus we hopen op veel volk! Maar vertel het zelf ook in jouw omgeving!
Voor vragen kan je terecht bij buurtbewoner Ans via: ansenluuk@quicknet.nl
Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: