Start werkzaamheden Burgemeester Visserbrug N250 – Gemeente Den Helder

WaakSaam start op maandag 14 september in opdracht van de provincie Noord-Holland met werkzaamheden in Den Helder. De herstelwerkzaamheden van de Burgemeester Visserbrug en het vernieuwen van het asfalt van de N250 vanaf de brug tot de Beatrixstraat worden in één keer aangepakt. Ook komen er slimme verkeerslichten om de doorstroming van het verkeer te verbeteren. Door werkzaamheden te combineren is er minder de verkeersoverlast. Het verkeer volgt een omleidingsroute. Tijdens de herfstvakantie is N250 tijdelijk open, om het vakantieverkeer van en naar Texel zo vlot mogelijk van en naar de boot te leiden.
Planning
Start werkzaamheden: maandag 14 september 10.00 uur
Werkzaamheden gereed: zaterdag 31 oktober 18.00 uur
Herfstvakantie: vrijdag 9 oktober 15.00 uur tot maandag 26 oktober 07.00 uur. In deze periode is de N250 tijdelijk weer te gebruiken.

Omleiding
De omleidingroute voor autoverkeer loopt via de Ravelijnweg, de Middenweg en de Kanaalweg. De huizen aan de N250 blijven voor laden en lossen bereikbaar voor bewoners en bedrijven.

Vervoer gevaarlijke stoffen
Bedrijven die gevaarlijke stoffen willen vervoeren dienen contact op te nemen met de gemeente Den Helder via telefoonnummer 0223 14 0223. 

‌Niet parkeren langs de N250
Parkeren voor de woningen aan de N250 is niet toegestaan op het moment dat we ter hoogte van de woningen het asfalt vernieuwen. Dit is belangrijk om mogelijke schade aan voertuigen te voorkomen. Laden en lossen is wel toegestaan. Alternatieve locaties om te parkeren zijn de Keizersgracht, Achterbinnenhaven, de Ruygweg of elders in de wijk.
Klik hier voor de uitgebreide planning.
Scheepvaarthinder
De Burgemeester Visserbrug kan van 14 september tot en met 31 oktober niet bediend worden, omdat de bewegende delen gedemonteerd worden. Doorvaart van en naar de Boatex wijk en de Industriehaven onder de vaste klep van de brug is mogelijk van 9 oktober 18.00 uur tot 25 oktober 18.00 uur. De maximale doorvaarthoogte is 3,5 meter.

Heeft u vragen over de werkzaamheden?
Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600, stuur een email naar servicepunt@noord-holland.nl of kijk op www.waaksaam.com/nieuws.
Contact ‌opnemen 
Heeft u ideeën voor de wijk, wilt u iets organiseren of onder de aandacht brengen bij de gemeente? Vul het contactformulier in of neem contact op met één van de  bestuursleden.
Contactformulier
Deze website is gesponsord door: